Wie ben ik

Ik ben Hans Schulz, getrouwd en heb drie volwassen kinderen. Na mijn middelbare school en opleiding tot beroepsmilitair heb ik ruim 38 jaar met veel voldoening gewerkt bij de Koninklijke Landmacht. Bij de Landmacht staat het werken met mensen altijd centraal. Om de gezamenlijke doelen te kunnen halen is het opleiden, coachen, stimuleren en motiveren van je eigen teamleden essentieel. Daar heb ik dan ook veel ervaring mee. Ook onder verzwarende omstandigheden zoals in conflictgebieden en bij humanitaire operaties. Dit werk heeft mij dan ook een rugzak vol levenservaring en mensenkennis opgeleverd.

Na mijn loopbaan ben ik mij in gaan zetten voor Humanitas Nunspeet als vrijwilliger ‘thuisadministratie’. Hierbij heb ik veel mensen en huishoudens kunnen helpen met hun geldzaken en administratie.

Hierdoor raakte ik geïnteresseerd in de wereld van de schulddienstverlening en vooral: op welke manier kun je mensen leren om beter met hun geld om te gaan! Om mijn kennis en vaardigheden nog meer te ontwikkelen heb ik daarna de opleiding tot zelfstandig budgetcoach gevolgd. Deze heb ik met succes afgerond.

Tijdens mijn vrijwilligerswerk merkte ik dat het beroep van budgetcoach op de Veluwe nog vrij onbekend is. Om in deze behoefte te voorzien en om mijzelf verder te ontwikkelen heb ik HSBudgetcoach opgericht. Hiermee kan ik mijn persoonlijke doelen, mijn interesse voor budgettaire vraagstukken en mijn vaardigheden als coach combineren.

HSBudgetcoach levert diensten in zowel de gemeente Nunspeet als in de omliggende gemeenten op de Veluwe. Daarbij vind ik het belangrijk dat mijn ondersteuning laagdrempelig is d.w.z. zonder rompslomp, eerlijk en betaalbaar.

Van karakter ben ik rustig en betrouwbaar. Mijn belangrijkste vaardigheden als budgetcoach zijn oplossingsgericht, snel, nauwkeurig en betrokken. Mijn enthousiasme om je te helpen werkt daarbij zo aanstekelijk dat je er zelfs plezier aan gaat beleven. Daar mag je me op afrekenen!