Ik ben Hans Schulz, getrouwd en heb drie volwassen kinderen. Na mijn middelbare school en opleiding tot beroepsmilitair heb ik ruim 38 jaar met veel voldoening gewerkt bij de Koninklijke Landmacht. Bij de Landmacht staat het werken met mensen altijd centraal. Om de gezamenlijke doelen te kunnen halen is het opleiden, coachen, stimuleren en motiveren van je eigen teamleden essentieel. Daar heb ik dan ook veel ervaring mee. Ook onder verzwarende omstandigheden zoals in conflictgebieden en bij humanitaire operaties. Dit werk heeft mij dan ook een rugzak vol levenservaring en mensenkennis opgeleverd.

Na mijn loopbaan ben ik gaan werken als vrijwilliger ‘thuisadministratie’ bij Humanitas Nunspeet. Hierbij ondersteun ik huishoudens die moeite hebben om hun eigen financiën op orde te houden. Hierdoor raakte ik geïnteresseerd in de wereld van de schulddienstverlening en besloot een opleiding te volgen tot zelfstandig budgetcoach. Deze heb ik met succes afgerond.

Om mijn interesse voor financieel/administratieve vraagstukken en mijn coachingsvaardigheden te combineren heb ik kort daarna mijn eigen bedrijf opgericht. HSBudgetcoach levert diensten in zowel de gemeente Nunspeet als in de omliggende gemeenten op de Veluwe.

Door mijn ervaring met het werken in teams geloof ik sterk in het succes van integrale schulddienstverlening; het samen met gemeente en andere ketenpartners verhelpen van schulden en armoede in Nunspeet.

Als persoon ben ik rustig en betrouwbaar. Mijn belangrijkste vaardigheden als budgetcoach zijn oplossingsgericht, snel, nauwkeurig en betrokken. Mijn enthousiasme om je te helpen werkt daarbij zo aanstekelijk dat je er zelfs plezier aan gaat beleven. Daar mag je me op afrekenen!