Wie ben ik

Ik ben Hans, getrouwd en heb drie volwassen kinderen. Na mijn middelbare school en opleiding tot beroepsmilitair heb ik ruim 38 jaar met veel voldoening gewerkt bij de Koninklijke Landmacht. Hier staat het werken met mensen centraal. Om de gezamenlijke doelen te kunnen halen is het opleiden, coachen, stimuleren en motiveren van je eigen teamleden essentieel. Daar heb ik dan ook veel ervaring mee. Ook onder verzwarende omstandigheden zoals in conflictgebieden en bij humanitaire operaties. Dit werk heeft mij dan ook een rugzak vol levenservaring en mensenkennis opgeleverd.

Na mijn loopbaan ben ik mij in gaan zetten voor Humanitas Nunspeet als vrijwilliger ‘thuisadministratie’. Hierbij heb ik veel mensen en huishoudens kunnen helpen met hun geldzaken en administratie.

Hierdoor raakte ik geïnteresseerd in de wereld van de schulddienstverlening en vooral: op welke manier kun je mensen leren om beter met hun geld om te gaan! want veel geldproblemen ontstaan door minder handige keuzes.

Om mijn kennis en vaardigheden nog meer te ontwikkelen heb ik daarna de opleiding tot zelfstandig budgetcoach gevolgd. Deze heb ik met succes afgerond.

Tijdens mijn vrijwilligerswerk merkte ik dat budgetcoaching op de Veluwe nog vrij onbekend is. Daar wil ik graag verandering in brengen en daarom ben ik voor mijzelf begonnen met HSBudgetcoach.

Ik lever mijn diensten niet alleen in de gemeente Nunspeet maar in alle omliggende gemeenten op de Veluwe. Ik vind het belangrijk dat die ondersteuning snel tot stand komt, laagdrempelig,  eerlijk en betaalbaar is.

Van karakter ben ik rustig en betrouwbaar. Mijn belangrijkste vaardigheden als budgetcoach zijn oplossingsgericht, nauwkeurig en betrokken. Mijn enthousiasme om je te helpen werkt daarbij zo aanstekelijk dat je er zelfs plezier aan gaat beleven. Daar mag je me op afrekenen!

2E0F7722-47C7-4BDE-A393-AA59E57764C9